In 2004 ben ik samen met een aantal collega's een oogartsenpraktijk in Izmir begonnen. Enkel in Izmir werken we vandaag met een team van 250 medewerkers, 1 ziekenhuis en 3 oogklinieken.

Batıgöz & Batıgöz Health Group heeft 1 jaar na de opening van haar eerste ziekenhuis in Izmir Çankaya, vervolgens in 2005 de oogklinieken Hatay en in 2006 Şirinyer geopend. T erwijl we onze ontwikkelingen in Izmir verderzetten, hebben we onze grenzen verlegd. Om nog meer patiënten te kunnen bereiken, is in 2007 het ziekenhuis in Diyarbakır van start gegaan.

In 2009 hebben wij besloten om in het buitenland ook verder te gaan groeien. In 2010 hebben wij in de hoofstad van Roemenië, Bucharest onder de naam van 'Batıgöz Hospital' een ziekenhuis geopend. Met een team van 35 medewerkers staan we daar ten dienste van onze Roemeense patiënten.

In het hartje van Noord-Irak, Erbil is het ziekenhuis in 2011 opgericht om de plaatselijke bevolking medische diensten te verlenen alsook de Turkse bewoners, ook onder de naam Batıgöz hospital. Om in die regio de toenemende vraag volledig te kunnen beantwoorden is in het jaar 2014 Süleymaniya ziekenhuis opgericht.

In 2015 hebben we ons vizier op Istanbul gericht en in de wijk Altunizade een ziekenhuis geopend. De komende jaren zullen wij onze groei verder zetten door het openenen van meer ziekenuizen in Istanbul en de omgeving.

Mede door overheidssteun zullen wij in de toekomst doorgaan met onze investeringen. Het voornaamste doel is het verlenen van de allerbeste medische diensten aan onze buitenlandse patiënten en daardoor een positief inbreng hebben in de naamsbekendheid van ons land.

Wij zijn zeer verheugd om te melden dat de bouw van ons ziekenhuis in Manisa in 2016 voltooid zal zijn en de deuren gaat openenen om nog meer patiënten te kunnen behandelen. Door de opening van een ziekenhuis in Istanbul en andere steden groeien we verder met grote en stevige stappen samen met ons deskundig personeel.

Op vlak van arts -en patiënt relatie leggen we de nadruk op empathie. Aan de ene kant vinden we het comfort en gemak van onze patiënten zeer belangrijk en aan de andere kant willen we meer ziekenhuizen openen en met ons medisch team verder blijven groeien.

Met vriendelijke groeten,
Op. Dr. Mehmet Söyler
Voorzitter Raad van Bestuur
Batıgöz Sağlık Grubu - Batıgöz Health Group