De verdunning en uitsteken van de cornea. In Keratocinuspatienten stijgt de kromming hoeveelheid het hoornvlies als een aangeboren eigenschap zeer snel, dat wil zeggen het hoornvlies hangt vooruit naar beneden. De stijgende Vault Scène van het hoornvlies geeft naar voren dan de Astigmathie. Keratocinus heeft verschillende fasen, zoals licht (fase 1), medium (fase 2), geavanceerde (fase 3) en ernstige (zeer geavanceerde). De eerste bevindingen van Keratocinus is de wazige visie. Bovendien, een van de klachten van de toenemende gevoeligheid voor licht, schittering, verlies van het gezichtsvermogen in de nacht, hoofdpijn, moeite met lezen, dubbel zien, roodheid en steken de frequente bevindingen. De levenskwaliteit van de patiënten in deze groep afneemt, de visuele kwaliteit kan sterk worden beïnvloed.

Keratocinus is vaak opgelopen in twee oogaandoeningen, kan echter gaten dan de ander onder invloed.

Het tarief van vrouwen / mannen gelijk. Keratocinus zal veelvuldig worden gevonden in de jonge jaren van het leven, vaak in de jaren twintig of zelfs later in het leven, kan het gebeuren.

 

Het astigmatisme die varieert met elk oog onderzoek, waaruit de ziekte Keratocinus voor zijn ogen. Als de ziekte blijft unshaded, is het resultaat een teveel verdunning in de cornea (ernstige Keratocinus), als gevolg van oedeem en troebelheid gezichtsvermogen van de patiënt sterk verminderd.

 

Contactlenzen, hoornvlies verknoping ringen Korneainnenbereich, Kornetransplantation helen methoden die in de Keratocinusbehandlung toegepast.

Omdat de zachte contactlenzen en brillen niet volledig kan het verbeteren van de perverse structuur van het oculaire oppervlak, het gas doorzichtige contactlenzen zijn veel meer geschikt voor Keratocinuspatienten. Het is echter moeilijk deze contactlenzen draagt. Patiënten voelen zich niet erg goed. Het vereist zowel vanuit het oogpunt van de patiënt, alsook van het geduld van de arts en moeite.

 

Wanneer de versterking van de banden aan de binnenzijde van het hoornvlies laag en toenemende veerkracht deze cornea door toepassing van ultraviolet A en riboflavine druppels. Het doel van deze behandeling is stoppen zich bezig Keratocinuserkrankung.

 

De corneale ringen zijn een van de meest ontwikkelde recentelijk behandelingsmethoden voor patiënten met Keratocinuserkrankung. 2 transparante nagestreefd halfronde stukjes worden verkocht in de cornea.

 

De corneale ringen voorkomen dat de progressie van Keratocinuserkrankung niet, zij elimineren alleen de visuele defect voorlopig die is veroorzaakt door ziekte. 20% van de Keratocinuspatienten naar het hoornvlies. De Cornea OP is de plek om de Korneateils veranderen in het centrum ongeveer 7-9 mm. Het hoornvlies kan een onvermijdelijke einde voor de patiënten in de late periode. Zelfs als het succes is geregistreerd in dit gebied 95%, is het Bergt ernstige complicaties op zich.