Wat zijn de redenen voor Retinarisse- en gaten?

Retina Yırtıkları ve DekolmanıHet netvlies is in contact met de Vitreusgel die de intraoculaire regio. In een gezond oog het Vitreusgel homogeen, dichte, ondersteunt de retina en duwt de retina in het onderstaande buitenste weefsels zoals Koroide en sclera. Dit Viskosenkonsistenz van Vitrengels kan de homogene structuur degenereren in sommige gevallen. Ziekten, zoals hoge myopie, oculaire trauma, ontsteking intrakuläre de overgang Vitreusgels in vloeibare Konsistenz..Dieser overgang naar vloeibare consistentie vergemakkelijken, veroorzaakt het glasvocht, hetgeen het dak taak verliest zijn ondersteunende objecten en scheidt langzaam van de retina, waaraan het is gehecht. In deze scheiding het soms trekt de retina en het resultaat is een scheur. Dat het glasvocht vloeistof geworden komt door deze barst, waardoor de Retinaabruption.

 

Waarom is de netvliesloslating zeer dringend en gevaarlijk?

 

Retina Yırtıkları ve DekolmanıRetinaabruption is een ziekte die kan leiden tot blindheid. De scheiding van het netvlies van de gehechte laag van scheuren, des Verna munt gedegenereerde en eindigen met de dood van de cellen. De progressie van de macula Retinaabruption leidt tot verlies van centrale visie. Zelfs als de retina succes wordt gebruikt, tijdverlies maakt het onmogelijk dat de cellen terug naar zichzelf. In dat geval is de winst van het gezichtsvermogen van de vorige toestand mogelijk, zelfs in de meest succesvolle operatie.

 

In de noodzaak van de behandeling gevallen retinale degeneratie

 

Retina Yırtıkları ve Dekolmanı

  • Als een Retinaabruption in de andere oog
  • Als in de familie Retinaabruptionsvorgeschichte bestaat
  • Bij patiënten die een Retinaabruptionsrisiko dragen, zijn verbonden
  • Wanneer de retinale verdunningsvlak, er een plan
  • Als een oogoperatie gepland
  • hebben een vak waar men oog of hoofdletsel risico is hoog.
 

Wat is een Retinaabruption?

Retina Yırtıkları ve Dekolmanı

Retinaabruption is een oog probleem dat jaarlijks wordt gehouden om de 1 gevonden 10.000 mensen en een bedreiging voor de visie in ernstige manieren. Hoewel vaker op middelbare leeftijd, maar kan op elke leeftijd voorkomen. Als het niet dringend wordt behandeld, kan dit leiden tot gedeeltelijk of volledig verlies van het gezichtsvermogen. Retinaabruption is het scheiden van de Pigmentenepitels onder het netvlies zenuw laag. Vooral door scheuren en gaten die ontstaan in het netvlies ontwikkelt vooral door de penetratie van een vloeistof in het tussengebied tussen de beide coaters. De meeste van deze ziekten is in hoge bijziendheid. Het netvlies laag strekt zich parallel aan de voor- en achterkant van het oog en de gemiddelde spanningsbereik begint te dun uit en gedegenereerd. Sommige erfelijke en degeneratieve ziekten en infecties kunnen ook tot stand komen in het netvlies en de omgeving te maken op zoek Abdünnungen en degeneraties. Inmiddels is de Vitreusgel begint ook tevens de homogeniteit te verliezen en degenereren de gel consistentie verandert met de tijd en het scheidt van de retina. Deze scheiding wordt mach Vitreusabruption. Op hetzelfde moment, de Vitreusgewebe die krimpt en soms ondoorzichtig, gezien als umfliegende vliegen odes rookgordijn tijdens de passage in Sehachs van de persoon.

 

Oorzaak en kenmerken van Retinaabruption

 

Retina Yırtıkları ve Dekolmanı

Retinaabruption is het scheiden van de Pigmentenepitels onder het netvlies zenuw laag. Vooral door scheuren en gaten die ontstaan in het netvlies ontwikkelt vooral door de penetratie van een vloeistof in het tussengebied tussen de beide coaters. De meeste van deze ziekten is in hoge bijziendheid. Het netvlies laag strekt zich parallel aan de voor- en achterkant van het oog en de gemiddelde spanningsbereik begint te dun uit en gedegenereerd.

Sommige erfelijke en degeneratieve ziekten en infecties plaatsen Abdünnungen en degeneratie kan komen in de retina en de omgeving. Inmiddels is de Vitreusgel begint ook tevens de homogeniteit te verliezen en degenereren de gel consistentie verandert met de tijd en het scheidt van de retina. Deze scheiding wordt mach Vitreusabruption.

Terwijl het scheiden van de eingeschraffte netvlies over het bestaan van het dun, beschadigde gebieden rond de retina, is het mogelijk te vervagen in de retina. Dit verlies kan genoeg zijn zeldzaam, te ontwikkelen in mensen die een gezonde netvlies. Dit Schwünde in het netvlies worden waargenomen door patiënten als "lichtflitsen of flash burst". Dit Schwünde kan soms dagen duren. In sommige patiënten echter niet helemaal worden opgemerkt.

Dit Schwünde die lijden als gevolg Vitreuseinschrumpfens in uitgedund en vervormd Innenereichen het netvlies kan leiden tot scheuren en gaten. Als passeert de gescheurde netvlies laag een ader, kan deze geest soms leiden tot Verblutungen in het achterhoofd. Deze toestand wordt waargenomen door patiënten als "Rußregen". Bij scheuren en gaten worden gevormd in de retina, de vloeistof zich in het glasachtige hinduch door deze barsten en scheidt de neurale laag van het netvlies van de pigmentlaag, waaraan het wordt gehecht. Dit proces wordt aangeduid als netvliesloslating. De retinale gebied dat is gescheiden van het onderste weefsel zijn functie verliest en de patiënt juist in tegengestelde richting, een gezichtsverlies als "troebelheid, black spot of een scherm 'gevoeld. De netvliesloslating kan soms op dit gebied beperkt zijn, maar vaak heeft een progressief karakter.

Indien de macula (het visuele midden van het oog) scheidt van de onderste stof, een gecentraliseerde gezichtsverlies. Voor lang met de detachementen intrakulaere stabiliteit wordt vernietigd en de oogbol begint te krimpen. Plotseling, hard en saai aanvallen die in het oog geraakt, kan de reden voor een vervanging zijn. In diabetes en bepaalde degeneratieve ziekten ontstaan volumes die het netvlies trekken om glasachtig en kan traction verplicht scheidingen ontwikkelen. Zelden genoeg is, kan ontvouwen in Tensionkrisen die tot stand komen door een infectie, tumor of in het bijzonder in de zwangerschap, zelfs zonder tranen in zijn ogen.

Retinaabruptionsdiagnose

Er zijn de Augenaepfel met druppels vergroot om de gedegenereerde dunne gebieden rond het netvlies te bepalen, de hier verzakte scheuren gaten en losse zone. De oogarts onderzocht door het substitueren verschillende lenzen met Untersuchungsmikroskp rond het inwendige van het oog. Optioneel (als gevolg van cataract of Verbluntung het netvlies kan niet worden waargenomen) wordt genomen in het oog echografie conclusie

Retinaabruption

Door de gecombineerde krimpen oog apple Deze gelachtige vloeistof scheidt van de achterwand van het oog appel. Dit proces heet Vitreusablösung. Hoewel de opkomst van Hintervitreusablösung kan soms in de zenuw laag, genaamd het netvlies, een scheur ontstaan. De kenmerken van de retinale scheur is bijna hetzelfde de Hintervitreusablösung, die in het vorige deel werd genoemd. Nadat retinale scheur ontstaan intrakuläre dringt de vloeistof door deze spleet tussen de retina en de onderwand en de ziekte veroorzaakt, genaamd "netvliesloslating.

 

Wat zijn de kenmerken van Retinaabruption?

 

Retinaabruption is een ziekte die, wanneer urgentie wat betreft het feit dat het kan resulteren in een verlies van het gezichtsvermogen. Daarom, waarvan de kenmerken zijn belangrijk. De kenmerken zijn als volgt:

  • De lichtbundels die worden opgemerkt tijdens de open of gesloten oog (zoals in het glasvocht van het achterste huis),
  • Eerder vliegende objecten die plotseling verschijnen
  • Een grijs-zwart wand, die is gevormd in het weergavegebied van elke pagina
  • Wazig zicht of verlies van het gezichtsvermogen, die niet passeren met een knipoog,

Indien één of een paar waarvan op, moet zo snel worden uitgevoerd mogelijk een netvliesonderzoek.

Wat is de behandeling van netvliesloslating?

De vroege opsporing van retinale scheur en de bepaling van Retinaabruption voordat deze zich heeft ontwikkeld, en hun dringende behandeling is van groot belang. De Merkmael netvlies tranen zijn lichtflitsen en vliegende objecten. Als deze functies zijn beschikbaar moeten worden genomen over mogelijke spoed een netvliesonderzoek.

Als een retinale scheur is gevonden tijdens het onderzoek en dat er een vermoeden bestaat dat dit plan kan leiden tot een Retinaabruption, moeten ze worden behandeld. Bij de behandeling van de scheur wordt vergrendeld met laser.

Wat is de behandeling van de Retinaabruption?

Als Retinaabruption ver is gevorderd, is een chirurgische ingreep, dwz een OP noodzakelijk. De chirurgische methode is afhankelijk van het aantal retinale scheuren, grootte, locatie, het type, de structuur en de duur van de retina.

Außenausbeulungsmethode (Scleral reductie methode):

Is de oudste methode Abruptionschirurgie. Het is een set van harde siliconendeeltjes precies op het netvlies plannen en een vermindering in de buitenwand en gesloten buiten deze netvliesscheuring. Als de retina scheur gesloten door deze uiterlijke overeenkomst, de Retinaabruptionsflüssigkeit (die samen stroomt de retina) van het oog gezogen korte tijd en voltooide de genezing.

Vitrectomie:

Case de scheuren die een abruptio veroorzaakt, in grote aantallen is, groot is, als de regelingen zijn anders dan gewoonlijk, als het programma niet kan worden vastgesteld of andere begeleidende ziekten aanwezig (intrakuläre bloeding) zijn of een bepaalde tijd over heeft gepasseerd, kan het een vitrectomie operatie noodzakelijk. Wanneer Vitrektomi-OP is de Retinaabruption tussenbeide intrakulär. Voor kleine gaatjes in de ogen van Apple wordt geopend en met behulp van een aantal stokjes zuigen (Prob) en lichtbronnen elimineert de Vitreusflüssigkeit, zoog de vloeistof onder het netvlies, de scheuren gesloten en uitgevoerde laserbehandeling. Aan het einde van het OP een buffermateriaal intrakulär worden gebruikt zodat de scheur gelijmd stippellijn weiteranhaelt dit effect. Afhankelijk van de status van deze buffer materialen klimaat- en dergelijke vormen gas- of silicone olie. Postoperatief dient de patiënt een bepaalde tijd beschermende druppels en slapen gebruik in een bepaalde liggende positie.

Wie moet een netvliesonderzoek met betrekking leveren aan een retinale scheur en Retinaabruption?

Zij die lichtflitsen en plotseling vliegende objecten te zien voor de ogen moet worden onderzocht voor netvliesscheuring. Vooral degenen die lijden aan Hochmyopie die een slag ontvangen het oog op hun beurt degenen die een oogchirurgie zoals cataract hebben meegemaakt dat een laserbehandeling of laser chirurgische geschiedenis vanwege erfelijke retinale scheur, die aan het andere oog omdat van retinale tranen laserbehandeling of laser chirurgische geschiedenis, moeten deze lichtflitsen te nemen en vliegende objecten serieus en nemen noodzakelijk in kortere tijd mogelijk een netvliesonderzoek conclusie