Blefaritis

Is Blefaritis infectieziekte. Het is een oogziekte die vrij weitverbreit bij mannen en vrouwen op elke leeftijd. Het is een aandoening die weer kunnen vormen, zelfs wanneer een behandeling heeft plaatsgevonden.

Lees meer ...

Oculoplastics

Met het ouder worden samen ook een aantal veranderingen in de oogleden kan laten zien. Deze zijn bijvoorbeeld wallen, overtollige huiddelen op de bovenste oogleden en licht hellende en "Hähnepot" aan de achterzijde van het oog.

Lees meer ...

Verziendheid

Verziendheid is het verlies van aandacht verandering einklängigen vaardigheid van de lens. In dat natuurlijk de oogspieren verandert de vorm van de lens. Verziendheid begint aanvankelijk '40 en uiteindelijk allemaal worden beïnvloed.

Lees meer ...

Kleurenblindheid (Daltonisme)

De kleurenblindheid, die wordt genoemd in de geneeskunde ook Daltonizm, is een aangeboren ziekte meestal. De reden voor de kleur blindheid is het ontbreken van bepaalde elementen in het oog.

Lees meer ...

Retina Yırtıkları ve Dekolmanı

Het netvlies is in contact met de Vitreusgel die de intraoculaire regio. In een gezond oog het Vitreusgel homogeen, dichte, ondersteunt de retina en duwt de retina in het onderstaande buitenste weefsels zoals Koroide en sclera.

Lees meer ...

Macula Degeneratie

Maculaire degeneratie optreedt als gevolg van veroudering. Er volgde een zeer langzaam proces en met name op het gezichtsveld kan ons hinderen als een zwart gebied in het midden.

Lees meer ...

Esotrophie

Scheelzien is een tafel waar beide ogen op hetzelfde moment niet kan scherpstellen op een onderwerp en / of waar de coördinatie van de ogen kan niet aan elkaar worden verleend.

Lees meer ...

Uveitis

Uveitis is een groep van een ontstekingsziekte, die door de aderhäutigen en balkvormige lichamen lagen die we Iris ook bellen worden gevormd.

Lees meer ...

Cataract

Cataract is een oogziekte die staat komen door het verlies van Augenapfeldurchsichtigkeit en vermindert de mate van de visie van de persoon en dus hun kwaliteit.

Lees meer ...

Kamra Inlay Tedavisi

Kamra inlay is een chirurgische methode die is ontwikkeld voor verziend patiënten die willen ervaren nabij de weitem- mittelstaendigem afstand een duidelijke kijkervaring.

Lees meer ...

Neuroophtalmologie

Is een wetenschappelijke discipline die zich bezighoudt met de veel voorkomende ziekten van het oog en het zenuwstelsel. Het uiterlijk van een voorwerp alleen met voorlopig door het oog, dan door het waarnemen van de achterkant van de hersenen in het visu

Lees meer ...

Excimer Laser Tedavisi

Is een chirurgische methode die in de behandeling van oculaire breuk gebreken, zoals bijziendheid en Astigmatie Hypermetrophie plaatsvindt.

Lees meer ...

Glaucoom

Glaucoom (ook bekend onder mensen als IOP) is een ziekte die vaak op het 40 leeftijd, meestal ongeveer vooruitgang in jaren en de oogzenuw, die nodig is voor gezichtsvermogen.

Lees meer ...

Amblyopie

Het resultaat is in alle omstandigheden, die het normale gebruik van de ogen voorkomt. In de meeste gevallen kan erfelijk zijn blinden en slechtzienden.

Lees meer ...

Vestopfung de Traankanaal

Het oog vloeistof die het oog bevochtigt, gaat door de kleine buisjes in intrakulären gebied om de neus. De frequente obstipatie dit kanaal onder de ogen zak komt ons tegemoet als een ziekte.

Lees meer ...

Keratocinus

De verdunning en uitsteken van de cornea. In Keratocinuspatienten stijgt de kromming hoeveelheid het hoornvlies als een aangeboren eigenschap zeer snel, dat wil zeggen het hoornvlies hangt vooruit naar beneden.

Lees meer ...

Bindvlies Ignition

Het is een toestand van infectie van het bindvlies, dat de binnenkant van het ooglid en het voorste oppervlak van het oog bedekt en bestaat uit een doorzichtig membraan.

Lees meer ...

Contactlenzen

Lenzen, opgenomen voor het doel de ogen breken fout als alternatief voor brillen geproduceerd voorwerpen en Korneavorderfläche.

Lees meer ...

Cornea

Wanneer de transparante en gebogen voorkant Seites het oog. Het is een membraan dat brosheid verzekert en beschermt het netvlies als een raam tegen lichtstralen.

Lees meer ...

Corneatransplantatie

Het is een OP, onder mensen ook wel gaten transplantaat dat eigenlijk. Aangezien de vervanging van de beschadigde door verschillende ziekten cornea met een gezonde hoornvliesweefsel van een X-Person Wanneer het hoornvlies een klein stukje met een 6-9 mm d

Lees meer ...

Droge Ogen

Gewoonlijk wordt het oog gewassen met tranen continu. De tranen zorgen ervoor dat het oog vochtig en resten. Soms gebeurt het dat de tranen niet voldoende hoeveelheden kunnen worden geproduceerd.

Lees meer ...

Intralase Lasik Excimer Laser

De Intralase Lasik excimer laser wordt uitgevoerd met behulp van femtoseconde laser en een IFS IntraLase Einzelexcimer laser wordt gebruikt voor de correctie van oogafwijkingen zoals bijziendheid, Hypermetrophie, Astigmatie in refractieve chirurgie.

Lees meer ...