Batıgöz Blog

Cataract staat in de volksmond (in Turkije) ook wel bekend als ’’een gordijn voor het oog.’’ De natuurlijke lens in het oog verliest zijn transparantie.
gözde siyah noktalar
Klachten zoals het zien van zwarte stippen of vlekken in het oog komen vaker voor bij mensen die reeds op oudere leeftijd zijn
Presbiyopi ve Tedavisi
Presbyopie, (verziendheid), is het verlies van het vermogen van de ooglens om de focus van het oog te veranderen door middel van aanpassing, waarbij de oogspieren de vorm van de ooglens veranderen. Presbyopie begint in de vroege veertiger leeftijdsjaren en iedereen wordt hiervan beïnvloed.
retina dekolmanı
De retina (het netvlies), is in contact met het glasvocht / gelei / vitreus, die de binnenkant van het oog opvult.
Het hoge suikergehalte in het bloed als gevolg van diabetes veroorzaakt schade aan alle bloedvaten, zoals de slagaders, terugvoerende aders en haarvaten in het hele lichaam.
LASIK
De behandeling kan in korte perioden van maar slechts 15 minuten worden voltooid en de duur van de LASIK Laserbehandeling is maar slechts 15 tot 25 seconden.
şaşılık tedavisi
Het is mogelijk om scheelheid door middel van meer dan éën methode te behandelen. Tegenwoordig is het met de moderne technlogie veel gemakkelijker om om van scheelheid af te komen.
Wavefront Kişiye Özel Tedavi
Door middel van een Wavefront-analyse is het met deze behandeling mogelijk om behalve de lichtbrekingsdefecten van het oog de andere defecten en afwijkingen te genezen en patiënten een ​​beter gezichtsvermogen te laten krijgen.
De hoeveelheid traan in onze ogen neemt afhankelijk van onze leeftijd, de medicijnen die wij gebruiken af, en dit zorgt ervoor dat traan zijn funcite niet meer kan vervullen.
Normaalgesproken worden onze ogen door middel van het traanvocht op een steeds voortdurende manier verschoond en gewassen.