Batıgöz Blog

Katarakt Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir
Cataract staat in de volksmond (in Turkije) ook wel bekend als ’’een gordijn voor het oog.’’ De natuurlijke lens in het oog verliest zijn transparantie.
Relex Smile Lazer
Klik meteen hier om gedetailleerde informatie over de ReLEx Smile behandeling te krijgen en een afspraak te maken.
Excimer Laser Tedavisi
De Excimer Laser Behandeling is een chirurgische mehode die bij refactieve defecten van het oog zoals bijziendheid, astigmaat en verziendheid wordt toegepast.
gözde siyah noktalar
Klachten zoals het zien van zwarte stippen of vlekken in het oog komen vaker voor bij mensen die reeds op oudere leeftijd zijn
göz çevresi estetiği
Het PlexR apparaat wordt op een met laser, radio of disturie (distributie) vergelijkbare manier gebruikt. (Er wordt een plasma gebruikt.)  De weefsels worden gesublimeerd.
Presbiyopi ve Tedavisi
Presbyopie, (verziendheid), is het verlies van het vermogen van de ooglens om de focus van het oog te veranderen door middel van aanpassing, waarbij de oogspieren de vorm van de ooglens veranderen. Presbyopie begint in de vroege veertiger leeftijdsjaren en iedereen wordt hiervan beïnvloed.
retina dekolmanı
De retina (het netvlies), is in contact met het glasvocht / gelei / vitreus, die de binnenkant van het oog opvult.
Kontakt Lens Nedir
Lenzen die als alternatief voor een bril op het vooroppervlak van de cornea worden aangebracht om de lichtbrekingsdefecten van het oog te corrigeren worden contactlenzen genoemd
diyabet ve retina
Het hoge suikergehalte in het bloed als gevolg van diabetes veroorzaakt schade aan alle bloedvaten, zoals de slagaders, terugvoerende aders en haarvaten in het hele lichaam.
sarı nokta hastalığı
De gele vlekziekte treedt op als een gevolg van veroudering. Het vordert sluipend en volgt een langzame koers.