Boodschap van de voorzitter

Onze gewaardeerde patiënten, zakelijke partners en medewerkers,

onze benadering van kwaliteit en vertrouwen heeft ons sinds 2004 tot succes geleid, waardoor we een voorkeur en aanbevolen merk zijn geworden als de Batıgöz Gezondheidsgroep. Onze prestaties zijn niet alleen onze centra, maar ook ons ​​geloof in de principes van ethisch zakendoen, die we al veertien jaar consequent vertegenwoordigen.

Ons sterke en deskundige team en de diensten die we hebben geboden door gebruik te maken van de nieuwste technologie en behandelmethoden, hebben ons het succes gebracht een vooraanstaande en gerespecteerde instelling te zijn. Met onze vestigingen in het buitenland hebben we een grote stap gezet naar een internationaal merk. Ons doel is om onze inspanningen voort te zetten in lijn met onze doelstellingen voor duurzame groei door de patiënttevredenheid naar het hoogste niveau te verhogen en te vergroten met onze betrouwbare en hoogwaardige diensten.

In de ontwikkelings- en transformatieprocessen in binnen- en buitenland waarderen we de institutionele bestuurlijke dynamiek die de kwaliteit van de communicatie verhoogt, voor een effectiever risicobeheer zorgt en vertrouwen en respect voor brengt. Ongeacht de omstandigheden geven we onze oplossingsgerichte aanpak niet op en streven we ernaar onze strategische competentie op het hoogste niveau te behouden, evenals onze diensten.

Ik wens jullie allemaal het allerbeste toe, omdat jullie ons op weg naar ons doel kracht hebben gegeven en onze succes duurzaam hebben gemaakt.

 

Batıgöz Health Group

Voorzitter van de Raad van Bestuur

Dr. Mehmet Söyler