Gynaecologie en Verloskunde

Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı

De Polikliniek Gynaecologie en Verloskunde in het Batigoz Chirurgisch en Medisch Centrum biedt gezondheidszorg door middel van zijn ervaren en deskundig team voor de diagnose en behandeling van gynaecologische ziektes, zwangerschap, de contrôle van de hele zwangerschap proces met inbegrip van de geboorte en de periode daarna, de diagnose van gynaecologische kanker en de menopauze stoornissen. De radiologie- en laboratoriumtests van de patiënten kunnen in ons medisch worden uitgevoerd.

 

De gezondheidsproblemen die vrouwen van iedere leeftijd vanaf de puberteit tot aan de menopauze beleven, worden gedisgnosticeerd, behandeld en door middel van routine controles de preventieve geneeskunde met succes toegepast. Het ultrasonografisch onderzoek, de PAP-Smeartest en het routine gynaecologisch onderzoek wordt onder contrôle van de gespecialiseerde arts zorgvuldig verricht.

Het Batıgöz Chirurgisch en Medisch biedt, net zoals op alle andere gebieden ook moderne en betrouwbare gezondheidzorgdiensten in de branche Gynaecologie en Verloskunde.

De gezondheidsdzorgdiensten – behandelingen en ingrepen die op onze afdeling Gynaecologie en Verloskunde worden aangeboden zijn:

• Zwangerschapscontrôle en onderzoek,

• Behandeling van vaginale wratten, abortus, abcis-drainagebehandeling en operaties

• Geavanceerde Ultrasonografie / Doppler Onderzoek bij zwangere vrouwen

• De screening van baarmoederhalskanker / (Smear Test)

• Het inbrengen en verwijderen van een spiraal

• Screening, diagnose en behandeling van menopauze