Met zijn academische en administratieve medewerkers werkt Batıgöz Gezondheidsgroep intensief om de patiënten diensten te verlenen en de toegang tot gezondheidszorg in het hele land en in het buitenland te vergemakkelijken.

In dit kader werd al het personeel opgeleid volgens TS EN ISO 9001 geïntegreerd managementsysteem, TS ISO 45001 arbo-managementsysteem, TS EN ISO 14001 milieuzorgsysteem en TS ISO 10002 klanttevredenheidssysteem. In overeenstemming met de eisen van de moderne geneeskunde, worden allerlei medische apparaten / apparatuur geboden en wordt de tevredenheid van onze interne / externe klanten onderzocht en worden maatregelen genomen in overeenstemming met deze resultaten. Deze inzet, zal naar mijn mening ons een pioniersinstelling maken in de respectieve onderwerpen.

Batıgöz Gezondheidsgroep streeft ernaar de service-integratie voortdurend te verbeteren met de Handleiding voor Geïntegreerd Managementsysteem, die is opgesteld in overeenstemming met TS EN ISO 9001, TS 45001, TS ISO 10002 en TS EN ISO 14001-normen. Het schema voor de administratieve structurering en organisatie, de processen het proces-interactieschema van onze centra staan ​​in deze handleiding.

De gezondheidszorg van onze faciliteit is in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving. De aanschaf van de nodige medische apparatuur, uitrusting, personeel en de omvang van de te leveren diensten wordt bepaald en gecontroleerd door het Turkse Ministerie van Gezondheid.

Ik garandeer dat de Handleiding voor de Geïntegreerde Managementsystemen; managementsystemen van Batıgöz Gezondheidsgroep , het beleid, de doelstellingen en de systeemdocumentatie dekt.

In 2004 zijn we begonnen met het verlenen van gezondheidszorg met een klein team in ons eerste medische centrum in Çankaya, het hart van Izmir. Daarna kwamen de klinieken in Şirinyer (2006), Diyarbakır (2007), Manisa (2016), İstanbul (2016), Balçova (2018) en zo kregen we de mogelijkheid om elk jaar meer patiënten te bereiken. Sinds 2008 investeert ons bedrijf in het buitenland in Boekarest - de hoofdstad van Roemenië, in Irak in Erbil en Suleimaniya, Kiev - de hoofdstad van Oekraïne en Amsterdam.