Over Ons

Batıgöz Gezondheidsgroep zet zich in voor een klantgerichte service met professionele artsen en een professioneel team in haar binnen- en buitenlandse centra. Het hoofdkantoor is gevestigd in Izmir. Batıgöz is een gezondheidsorganisatie die alle moderne technologieën volgt en gebruikt.

Batıgöz die in Turkije, Izmir, Istanbul en Manisa dienst verleent; heeft zijn succes ook in de internationale arena bewezen met zijn hoogwaardige dienstverleningsconcept in Roemenië, Irak, Oekraïne en Amsterdam.

Batıgöz blijft groeien sinds de oprichting in 2004 met de vestigingen geopend in Turkije en in het buitenland. Batıgöz heeft zijn verschil aangetoond met internationale kwaliteitsnormen, operatiekamers, onderzoeksruimten, geavanceerde technologie en patiëntgerichte benadering en word erkend als een voorkeursinstelling op zijn gebied.

Batıgöz Gezondheidsgroep heeft haar binnenlandse investeringen voortgezet met het centrum geopend in Istanbul / Altunizade. Op deze 3500 m2 zijn er 3 operatiekamers, 9 onderzoeksruimtes, excimer-laserkamer, meetruimten en 6 speciale patiëntenkamers. Met een breed scala aan diagnose- en behandelingsgebieden, ziet Batıgöz het als een plicht om zijn patiënten een betere service te bieden met zijn ervaren artsen en gezondheidservaring in Turkije en in het buitenland.

De Batıgöz Gezondheidsgroep is in 2004 in Izmir(de parel van de Egeïsche Zee) opgericht en is sindsdien blijven groeien. In 2016 werd een nieuwe kliniek geopend in Manisa, begraven met ultramoderne apparatuur, ervaren artsen en personeel.

Op basis van het succes in de diagnose en behandeling van oogziekten, werd Batıgöz Balçova Chirurgie Kliniek eind 2017 opgericht en omvat 18 verschillende specialiteiten, inclusief oogziekten.

De Batıgöz Gezondheidsgroep past zich toe aan nieuwe behandelmethoden en technologische ontwikkelingen in de medische wereld en adopteert deze op korte termijn voor al hun centra. Batıgöz biedt een gezondheidsdienst met geavanceerde technologieën in diagnostische en behandelingsapparatuur, en Batıgöz richt zich altijd op de tevredenheid van de patiënt met zijn specialisten en ervaren zorgpersoneel. In alle centra van Batıgöz werd alles in aanmerking genomen om de patiënten de meest comfortabele service te bieden vanaf de eerste keer dat ze werden onderzocht tot het moment waarop ze werden ontslagen.

Batıgöz, wiens eerste buitenlandse investering plaatsvond in Roemenië in 2010, zette zijn investeringen in het buitenland voort met centra die volgende jaren in Irak, Oekraïne en Nederland waren gevestigd. De Batıgöz Gezondheidsgroep blijft investeren in nationale en internationale markten en streeft ernaar om haar naam in andere medische disciplines voort te zetten.

De Batıgöz Gezondheidsgroep biedt ook hoogwaardige, professionele gezondheidsdiensten aan internationale patiënten. Sinds de oprichting is Batigoz de favoriete keuze geworden van buitenlandse patiënten, met vestigingen in Turkije en op het gebied van gezondheidstoerisme in Roemenië is het een van de meest gezondheidsorganisaties die diensten aan patiënten leveren.

Batıgöz Gezondheidsgroep blijft duizenden mensen elke dag behandelen met 5 centra in binnen- en buitenland met deskundige artsen en professioneel team op weg naar het leveren van internationale kwaliteitsgezondheidsdiensten.