Acil Servis

In de Spoedeisende Hulp Polikliniek in het Batıgöz Chirurgisch en Medisch Centrum in Balçova – İzmir / TURKIJE behandelen wij onze patiënten die dringende gezondheidszorg nodig hebben. De patienten die wegens acute ziektes en verwondingen in de Spoedeisende Hulp van ons ziekenhuis worden opgenomen worden door ons ervaren medisch team en gezondheidszorgpersoneel onmiddellijk behandeld.

De doktoren / artsen van ons ziekenhuis verstrekken informatie aan de patiënten en hun familieleden over de diagnose van de patiënten, de uit te voeren tests, de toe te passen medische behandelingen en de verschillende tests die na het medisch onderzoek moeten worden uitgevoerd.

De eerste medische behandeling en de observaties van de patiënten in onze Afdeling Spoedeisende Hulp, die is uitgerust met de meest moderne medische hulpmiddelen, worden in een moderne omgeving uitgevoerd met het daarvoor benodigd medisch apparatuur en ervaren gezondheidszorgpersoneel.

De Afdeling Spoedeisende Hulp in het Batıgöz Chirurgisch Medisch Centrum Balçova – İzmir / TURKIJE is doordeweeks in de weekdagen tussen: 18:00 – 23:30 Uur – Op Zaterdag tussen: 14:00 – 23:30 Uur en op Zondag tussen: 09:00 – 23:30 Uur geopend.