Waarom de LASIK Methode / Behandeling?

LASIK

De behandeling kan in korte perioden van maar slechts 15 minuten worden voltooid en de duur van de LASIK Laserbehandeling is maar slechts 15 tot 25 seconden.

LASIK is de geprefereerde methode voor laserchirurgie in de wereld.

Na de LASIK Behandeling zal het niet nodig zijn om de ogen te sluiten en de patiënt zal niet in het ziekenhuis hoeven te blijven.

Indien dat nodig zal blijken is het mogelijk om de beide ogen tijdens dezelfde sessie te behandelen. 

De LASIK Behandeling is een effectieve en veilige behandelingsmethode voor patiënten die lijden aan oogafwijkingen zoals bijziendheid, hypermetropie / verziendheid en astigmatisme.

Het heeft een breed scala aan behandelingstoepassingen.

Het is een methode die voor blijvende resultaten zorgt. Drie maanden na de behandeling zal er geen significante veranderingen in de verkregen resultaten optreden.

Omdat de laser op het voorste gedeelte van het oog wordt toegepast, zal er van  buitenaf geen anatomische veranderingen van de ogen van de patiënten te merken zijn.

Als gevolg van de behandeling / operatie, zal voor patiënten de afhankelijkheid van een bril verdwijnen en patiënten zullen een comfortabeler beginnen te leiden.        Het verkregen nieuwe bril- / oognummer zal vanaf de derde maand misschien iets of helemaal niet veranderen.