Gezondheidstoerisme

Sinds de oprichting van Batıgöz Gezondheidsgroep zijn er krachtige stappen voorwaarts gezet door een naam in gezondheid te zijn met de hoogwaardige en betrouwbare technologie in wereldstandaarden, dankzij het medische staf die uit specialisten bestaat en door het vertrouwen te winnen van alle patiënten die Batigöz heeft behandeld.
Niet alleen in Turkije, maar ook in Roemenië, Irak, Oekraïne en Nederland biedt Batıgöz Gezondheidsgroep oplossingen voor patiënten met oogaandoeningen.
Batıgöz, heeft in de afgelopen 15 jaar meer dan 50.000 operaties uitvoerd de behandelingen zijn niet uitgevoerd aan patienten die alleen in Turkije wonen, maar ook patiënten uit Europa en het Midden-Oosten.


Het International Patient Center een afdeling binnen de Batıgöz Gezondheidsgroep biedt een uitgebreide service aan de patiënten en familieleden van patiënten met een ervaren en dynamische team. Onze International Patient Center biedt alle nodige organisatie en ondersteuning aan de patiënten en hun familieleden van over de hele wereld om hen in elke fase thuis te laten voelen, vanaf de eerste dag dat ze contact met ons opnemen tot hun vertrek.

  • Hotel accommodatie,
  • Luchthaventransfers,
  • Taalondersteuning in de moedertaal van de patiënt,
  • Medische rapport en documentatie in de moedertaal van patiënten,
  • Advisering en begeleiding tijdens onderzoek - chirurgie en controle, zijn enkele van de diensten die we aanbieden


Dankzij ons International Patient Center worden buitenlandse patiënten dienst verleent en verwelkomd met Turkse gastvrijheid. Als een departement van BATIGÖZ biedt onze volledige IPC-team VIP-service aan patiënten van over de hele wereld met een dynamische en hoogwaardige servicegerichte instelling.
Batıgöz Gezondheids Groep hecht veel belang aan kwaliteit en ethische waarden. De certificaten die we hebben ontvangen zijn als volgt:

TÜV Rheinland-certificaat
ISO 9001: 2015 kwaliteitscertificaat
CARL ZEISS '' Centre of Excellence "
U bent in veilige handen bij Batıgöz International Patient Center, houd ons in de gaten.
Om onmiddellijk contact met ons op te nemen,

0090 232 444 23 24

Whatsapp: 0090 537 952 27 77

ipc@batigoz.com